Presentation-Master maakt ruimte voor nieuwe Masters of Presentations.

 

De wereld van presenteren roept om een nieuw soort spreker… Het volstaat niet meer om achter een katheder te staan en een speech voor te lezen, of een PowerPoint uit te leggen. Het is niet meer van deze tijd alleen met feitenkennis te komen, het publiek verwacht meegenomen te worden in een verhaal gevuld met emotie en interactie.

Wij zien een beweging naar Het nieuwe spreken dat staat voor een oprecht verhaal, verbindend, authentiek, helder en effectief.

Wij zijn toe aan een uitbreiding met nieuwe samenwerkingspartners en zijn op zoek naar geschikte presentatie trainers die zelfstandig, op internationaal niveau, kunnen opereren.

Om onze klanten goed te kunnen bedienen zoeken wij mensen die in staat zijn zich te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau naar licentiehouder van E.A.S.E.

E.A.S.E. is meer dan een presentatietraining, het is onderscheidend  in hoe een spreker zijn verhaal opbouwt, onderbouwt, en tot expressie brengt.

Vanaf mei 2019 werken wij met een groep van 10 trainers in ons team, waarbij intensief samenwerken, kennis delen, en de voortdurende ontwikkeling van ons vak centraal staan.

Train the Master: wat gaan we doen en wat kan je verwachten?

Wij werken niet met iedereen. Wij selecteren exclusief op basis van al aanwezige talenten, potentie en drive. Deze selectie garandeert dat elke deelnemer gedreven en gefocust aan de training deelneemt en het hoogst haalbare kan worden bereikt.

In de eerste week van april 2019 starten wij met een unieke opleiding tot Presentation-Master, met de mogelijkheid door te groeien naar Licentiehouder van E.A.S.E.

Wij werken met maximaal 15 deelnemers in een 5 daagse interne training, waarbij op dag 5 met een individueel examen wordt afgesloten.
Maximaal 10 deelnemers kunnen door in onze Masters groep.
Wij zoeken deelnemers die bereid zijn te werken aan individuele groei, persoonlijk inzicht en daarmee in staat zijn zelfstandig te werken en in een team samen te groeien.

De Presentation Master is na deze training in staat zich onderscheidend te presenteren. Als men besluit door te groeien naar Licentiehouder van E.A.S.E. krijgt hij/zij plaats in een team dat samen, en zelfstandig, internationale opdrachten genereert en uitvoert en zich kan specialiseren tot o.a. certified TEDx coach.

Informatiebijeenkomsten

18 februari 19.00-22.00 uur
locatie: DocZuid
1e Wormenseweg 460
7333 GZ Apeldoorn

23 februari 14.00-17.00 uur
locatie: Nieuwegein Data lab
Marconibaan 35
3439 MR Nieuwegein

Live events worden steeds belangrijker er is een grote behoefte aan verbinden en het vinden van gelijkgestemden. Zulke evenementen vallen of staan bij de juiste sprekers, zij bepalen de sfeer en de effectiviteit van een evenement. Er is een groeiende vraag naar Sprekers die en staat zijn méér te doen dan feiten over te brengen. De spreker van Nu moet ook kunnen  verbinden, entertainen en in staat zijn een blijvende impact achter te laten .

Er zijn te weinig sprekers die dit kunnen bewerkstelligen, en daar brengen wij verandering in.

Presentation-Master gaat nieuwe trainers: ‘Masters of Presentations’ opleiden om sprekers gericht te begeleiden in deze snel veranderende wereld.

Zie jij jezelf als zo’n Presentation Master dan ontmoeten wij jou graag op onze Train the Master informatieavond/middag: 18 februari 2019 in Apeldoorn 19.00- 22.00 uur of 23 februari 2019 in Nieuwegein 14.00-17.00 uur
Kosten € 20,- incl btw

Betaling verzekert je plaats.
Bevestiging van aanmelding met details van de bijeenkomst ontvang je per mail.

Hoe ziet de opbouw van de Train the Master training eruit?

Wij bieden een intensieve Training aan in het systeem achter E.A.S.E en testen op persoonlijke vaardigheid met E.A.S.E. 
Tijdens de opleiding tot Master komen aan bod:

Dag 1
Omgaan met persoonlijke dynamiek
Dag 2
Persoonlijke effectiviteit en zelfreflectie
Dag 3
Presentatievaardigheden in stemgebruik, lichaamstaal en vormgeving van prestaties
Dag 4
Omgaan met groepsdynamiek
Dag 5
Individuele examen presentaties en uitreiking van certificaten van deelname.

En wat gebeurt er hierna?

Of je nu doorgaat binnen het team als licentiehouder of niet: deze waardevolle training brengt je in ieder geval naar het volgende niveau in je vak en geeft een hoge toegevoegde waarde aan je portfolio. Wil jij meedraaien in het team, dan laat je ons dat weten aan het einde van dag 5. 

Het Individuele examen en de presentatie bepalen of iemand wordt uitgenodigd voor een gesprek om deel te nemen in de  E.A.S.E. licentie.
Licentiehouders bieden wij:

 • de optie om te specialiseren in specifieke branches zoals overheid, financiële sector, TEDx
 • toegang tot ons internationale sprekersnetwerk
 • maandelijkse mastermind bijeenkomsten
 • 1x per kwartaal een dag bijscholen en kennisuitwisseling
 • actieve uitwisseling van opdrachten in binnen de groep.

Ben jij een trainer die klaar is zich in te zetten om op het niveau van #hetnieuwespreken binnen een groep van gemotiveerde specialisten?
Ben jij bereid om in een intensieve en diepgaande opleiding  te stappen waarbij persoonlijk leiderschap tot op het bot wordt aangesproken?

Ben jij in staat zowel zelfstandig te werken en als teamlid de samenwerking aan te gaan?
Dan zoeken wij jou!

Na aanmelding voor Train the Master ontvangen we van jou graag een video (max. 5 min) waarin je de volgende vragen beantwoordt:

 • Waarom wil jij tot het team van Masters toetreden?
 • Wat zijn jouw bijzondere kwaliteiten?
 • Hoe ziet voor jou samenwerking als Master eruit?
 • Waarom zouden wij jou binnen het team op moeten nemen?

Praktisch informatie

Wanneer 
1-5 april 2019
Investering incl btw
€ 5500,-
Early bird prijs tot 1 maart 2019 € 4995,-

Hierbij zijn inbegrepen

 • Hotelverblijf en alle maaltijden
 • Alle trainingsmateriaal
 • Certificaat van deelname
© Copyright 2010 -  | All Rights Reserved | It's all about You! | Privacy Policy