Presenteer met Impact

Inhoud workshop
TEDx, met de korte en krachtige presentaties, heeft presenteren in een nieuw daglicht gezet. Een interactieve PowerPoint is echt niet meer van deze tijd.
Presenteren met E.A.S.E. de eigen methode van presentation-master, staat garant voor: Authentiek Duidelijk en Effectief presenteren.
Van bedrijfs-pitches tot het presenteren van veranderingstrajecten, van salesgesprek tot personeelsspeech met E.A.S.E. krijg je plezier in het goed, eigentijds presenteren. Wij werken aan het structureren van de inhoud, je lichaamstaal en stemgebruik. Zodat je van presenteren, inspireren van het publiek maakt. Kom los van je slides, spreek vanuit je hart!
Deze korte kuur van 1 dagdeel geeft je de basis kennis en vaardigheden van het nieuwe presenteren á la TEDx.

Voor wie
Managers, leidinggevenden, ondernemers en bestuurders. Iedereen die werk gerelateerd voor groepen spreekt. Ook geschikt voor mensen die vanuit vrijwilligersfuncties in b.v. verenigingen groepen toe spreken. Kortom, iedereen die bereid is hier verrassend nieuwe technieken voor in te zetten.

Wanneer
14 september 2017
Gaat door bij tenminste 8 aanmeldingen

1 dagdeel 16.00 -20.00 uur
Voor een broodje wordt gezorgd.

Optioneel is hierop aansluitend een terugkom praktijk sessie, voor degene die feedback willen op hun vernieuwde live presentatie.
Je oefent live in een kleine groep en krijgt direct feedback.
Maximaal aantal deelnemers 10 personen voor optimale individuele aandacht.

Waar
Rabobank Deventer

Kosten
€75,- pp ex btw
Optioneel: Terugkom sessie €100,- ex btw

Effectief aan de vergadertafel

Inhoud workshop

Vergaderingen in organisaties en bedrijven worden vaak gezien als ‘verplicht nummer’. Een noodzakelijk kwaad dat er nu eenmaal bij hoort. Vanuit de voorzitter is er vaak weerstand op het ‘niet meekrijgen van de mensen ‘. Vanuit de deelnemers is er het beeld dat er niet altijd naar hun input geluisterd wordt.
Het resultaat is dat er teveel tijd naar te weinig resultaat gaat. Wij weten vanuit Presentation-Master dat dit anders kan.

Wat leert u
In deze workshop leert u hoe u meer rendement uit vergaderingen haalt. De deelnemers zijn oprecht betrokken en de voorzitter kan de deelnemers ‘lezen’ in lichaamstaal en woordkeus.
De vergadertijd wordt korter en de output hoger. Welke organisatie kan zich nog iets anders permitteren? Deze workshop is ook geschikt voor video conferenties.
Deze workshop kenmerkt zich door onverwachte invalshoeken en een hoge mate van interactie met de deelnemers. Hierdoor is wat u leert direct in de praktijk toe te passen.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die vergaderingen leidt en daar meer uit wil halen zonder trucjes of manipulatie van een groep. Natuurlijk leiderschap geven en zeer effectief in de praktijk zijn tijdens vergaderingen, is nu binnen handbereik.

Waar
Rabobank Deventer

Wanneer
Van 14-17 uur op: 21 juni en 21 september 2017.

Kosten
€75,- pp ex BTW
maximum aantal deelnemers per workshop 15 personen
De workshop gaat door bij een minimum van 10 deelnemers

Sprekend leiderschap ontwikkelen

Inhoud workshop
Leiderschap valt of staat met hoe dit leiderschap zichtbaar en hoorbaar is.
Presentation-Master werkt met bestuurders, sectorleiders, CEO’s, CFO’s, CIO’s om de kwaliteiten niet alleen vakinhoudelijk goed te profileren, maar dit ook authentiek en effectief in het spreken te laten zien. Veel van deze professionals scholen zich vakinhoudelijk bij en zijn minder voorbereid op de nieuwe zichtbaarheid in hun functie. Wat als uw speech viral gaat op internet: bent u dan nog steeds tevreden over hoe u er staat?

Deze intensieve kuur levert u:
– een eenvoudige gestructureerde voorbereiding, bespaar tijd en voorkomen van veel
gemaakte fouten
– ontspannen spreken zonder spiekbriefjes, u bent altijd ‘klaar’ om te spreken
– een betrokken publiek dat u begrijpt en meegaat in uw richting zoals u het bedoeld

Deze kuur kenmerkt zich door een zeer praktijk gerichte aanpak.
Leren fietsen heeft u immers ook niet uit een boekje maar door te doen!

Voor wie
Bestuurders van organisaties, sectorleiders, CEO’s, CFO’s en directeuren MKB.

Waar
Locatie omgeving Deventer
Deze training kan ook als in-company traject worden verzorgd.
Minimum aantal deelnemers per keer 5 personen, maximaal 10 personen.

Wanneer
4x 1 hele dag 9-17 uur inclusief lunch.
Data 2017: 28 juni, 6 september, 4 oktober en 8 november
Bij deelname wordt verwacht dat 4 maal (4 dagen) aaneengesloten wordt deelgenomen in een groep voor het beste resultaat.

Kosten
€895,- per dag per persoon ex BTW.

Sprekers zelf assessment

Inhoud
In 30 korte vragen krijg je inzicht hoe het er voor staat met je vaardigheden van het spreken in het openbaar. Volledig in lijn zoals de huidige tijd van jou vraagt.

Voor wie?
Iedereen die werk gerelateerd voor groepen spreekt. Ook geschikt voor mensen die vanuit vrijwilligersfuncties in b.v. verenigingen groepen toe spreken.

Na invullen van het assessment krijgt je advies op maat waar aanvullende training of coaching gewenst is. Zo is iedereen verzekerd van training of coaching op maat.

Waar?
Gratis beschikbaar in de App.

Doe nu je Sprekers zelf assessment

Klik hier!